Om oss

Velkommen til Handlaft & Tredesign AS. Vi er en videreføring av lafteavdelingen i Malmlaft og er en av Norges eldste laftebedrifter. Siden oppstarten i 1987 har vi levert nærmere 1200 laftebygg i ulike størrelser over det meste av Norge. Våre ansatte ved produksjonshallen i Alvdal har en unik kompetanse for sitt håndverk og garanterer deg en leveranse av meget høy kvalitet!

Grovvokst malmrik furu er selve basisen i våre produkter. Vi har kun norsk produksjon og er underlagt kvalitetskontrollen til bransjeforeningen Norsk Laft. Bransjenormen stiller strenge krav til både råmaterialer og utførelse og garanterer deg som kunde et produkt av meget høy kvalitet med lang levetid. Selv om handlafting er en gammel byggetradisjon i Norge, er den svært fleksibel og kan kombineres med glass og stein. Vi har tilpasset oss det moderne uttrykket mange vil kombinere med det tradisjonelle innen laft.

Vi lafter både etter kundens egne tegninger, eller skreddersydde løsninger som vi utarbeider i et samarbeid med arkitekt og kunde. Vi tilbyr gratis utarbeidelse av tegninger for våre kunder! Gjennom samarbeid med utvalgte entreprenører i Norge kan vi tilby alt fra kun laftekassen ferdig montert på tomt til nøkkelferdig bygg.

Handlaft & Tredesign AS, Industrifeltet på Plassen, 2650 Alvdal

Ole-Petter Sætre

Daglig leder

950 55 063

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Asgeir Oddlien

Lafteleder

950 29 167

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Odd Bjarne Brandsnes

Interiør

905 24 850

Dette er kun et utvalg. Ta kontakt for flere forslag eller ønske om skreddersydde løsninger.

Handlaft & Tredesign AS
Industrifeltet på plassen
2650 Alvdal

  950 55 063
  ops@h3d.no