Tømmerhytte - fra koselige anneks til kongsgård!

Vi har laftet og levert tømmerhytter i alle størrelser over hele Norge. De fleste kjente hyttedestinasjoner i Norge har en eller flere hytter som er levert av oss bl.a Geilo, Hafjell, Høgevarde, Kvitfjell, Valdres, Rauland og Trysil. Vår kvalitet og finish er god kjent og våre hyttekunder er de beste ambassdører for oss!

Vårt mål er at hytta skal være ditt sted for rekreasjon og hyggelige stunder med venner og familie!

Skreddersydde løsninger - Hvordan skal din tømmerhytte være?

Vi vet at alle har ulike behov og krav til sin tømmerhytte. Sammen kan vi finne den løsningen som passer best for akkurat deg og din familie. Dette er ikke mer kostbart enn om vi lafter en av våre standard modeller. Vi kan ta utgangspunkt i en av våre hytte-modeller og tilpasse denne videre eller at du kommer med en egen skisse av hvordan du vil ha det. Innspill og råd i forhold til en teknisk god lafteløsning og hva som er mest kosteffektivt skal vi komme med. Vi tegner ut komplette tegninger til produksjon og byggesøknad kostnadsfritt for våre kunder.

 

Tømmerhytte med oppstue - 146m2 BRA

Hyttemodell med oppstuen plassert på siden til forskjell fra den tradisjonell midtstilte løsningen. Oppstuen gir mulighter til ekstra soverom eller en mindre stue for de som vil trekke seg litt tilbake. Planløsningen i 1 etg har åpne løsninger som gir en luftig følelse og et "levende" bomiljø. Praktisk utvendig bod for den aktive familien.

Tømmerhytte med midtstilt oppstue og kjeller - 146m2 BRA

Denne lafthytta bygger på den mest klassiske og mest populære av alle hyttetyper. Her får du rikelig med plass til både din familie og venner. En stor stue blir det naturlige samlingspunktet i denne lafthytten. Oppstuen har også egen stue, men dette arealet kan like gjerne benyttes som ekstra soverom hvis det passer bedre. Kjeller kan gi mange muligheter, hvis tomten passer til en slik løsning.

Tømmerhytte med hems - 84m2 BRA

En kompakt og kosteffektiv tømmerhytte! Her får du mange praktiske løsninger og soveplasser på et begrenset areal. Hemsen gir muligheter for ekstra soveplasser for barn eller gjester, samt et spennende oppholdsrom for de minste.

Dette er kun et utvalg. Ta kontakt for flere forslag eller ønske om skreddersydde løsninger.

Handlaft & Tredesign AS
Industrifeltet på plassen
2650 Alvdal

  950 55 063
  ops@h3d.no