Tømmerhus - kvalitetslaft til hverdagsbruk

- Vegger i 8" massiv furu gir et jevnt og stabilt inneklima med tanke på temperatur og fuktighet.
- Pustende tømmervegger gir et sunt og godt innemiljø.
- Du slipper balansert ventilasjon og sparer både kostnader og vedlikehold av et slikt system.
- Et meget godt miljøregnskap, da det er et minimum av kunstige materialer.
- Lang levetid med et behagelig vedlikeholdsbudsjett.
- Estetiske kvaliteter som gjør at det faller naturlig inn i miljøet
- Du får et personlig tilpasset tømmerhus – helt etter dine egne ønsker og behov

Skreddersydde hus og hytter - Hvordan skal din bolig være?

Vi vet at alle har ulike behov og krav til sin bolig. Sammen kan vi finne den løsningen som passer best for akkurat deg og din familie. Dette er ikke mer kostbart enn om vi lafter en av våre standard modeller. Vi kan ta utgangspunkt i en av våre modeller og tilpasse denne videre eller at du kommer med en egen skisse av hvordan du vil ha det. Innspill og råd i forhold til en teknisk god lafteløsning og hva som er mest kosteffektivt skal vi komme med. Vi tegner ut komplette tegninger til produksjon og byggesøknad kostnadsfritt for våre kunder.

Tømmerhus med oppløft -163m2 BRA

Et eksempel på et tømmerhus som bygger på det tradisjonell og funksjonelle, men samtidig har en spennende utforming. 3 romslige soverom som ivaretar de fleste behov for en familie og store oppholdsrom i 1 og 2 etg. Hvis man ønsker å bryte fasaden kan man gjerne gjøre garasjen i stavlaft.

Tømmerhus med to hele etasjer - 181m2 BRA

Dette har vært en av våre mest populære modeller. Her er det 5 romslige soverom som passer for en stor familie som også ønsker eget gjesterom. Hvis man ikke har behov for alle soverommene, kan ett av disse brukes som en egen stue/oppholdsrom. Kjøkken og stue har åpen og praktisk løsning. Svalgangen demper det massive uttrykket og gir lune sitteplasser og ekstra lagringsplass.

Tømmerhus på 1 plan - 112m2 BRA

Et mindre og kompakt tømmerhus som likevel er innholdsrik. Her er de fleste funksjoner ivaretatt og du har også en praktisk utvendig bod i forbindelse med inngangspartiet. Dette er det mange som setter pris på.

Dette er kun et utvalg. Ta kontakt for flere forslag eller ønske om skreddersydde løsninger.

Handlaft & Tredesign AS
Industrifeltet på plassen
2650 Alvdal

  950 55 063
  ops@h3d.no